top of page

Vision night in Enpluche Amsterdam: een overdonderende avond


Ode aan billie holiday  tweede ‘vision night’: een overdonderende avond Zangeres Sherry Dyanne en pianist Michiel Borstlap

Ode aan billie holiday

Tweede ‘vision night’: een overdonderende avond

Zangeres Sherry Dyanne en pianist Michiel Borstlap speelden de hoofdrol met hun ode aan Billie Holiday tijdens een fabuleuze ‘Vision Night’ in restaurant En Pluche en het erachter gelegen theater Next Door.

Meer mensen pasten er gewoon niet in restaurant En Pluche en het intieme theatertje Next Door in Amsterdam. Vijfentachtig vrienden en bekenden van Vision-uitgever Lorenzo Ledel genoten van gin-tonics (dank, Damrak Gin en Thomas Henry tonic), heerlijke gerechten van de mannen van En Pluche en de magistrale, ontroerende performance van supertalent Sherry Dyanne en de inter- nationaal befaamde jazzpianist Michiel Borstlap. Ja, veel superlatieven inderdaad, maar die zijn hier op hun plaats.Van hun ode aan Billie Holiday krijg je kippenvel, song na song. Sherry Dyanne geeft héél veel en gaat diep, en de chemie tussen haar en Michiel Borstlap spat van het podium af. De mooie avond werd gehouden ter gelegenheid van het verschijnen van het vorige (zeven- entwintigste) nummer van Vision – elke aanleiding is toch goed voor een feestje? sherrydyanne.com / enpluche.nl

Ode aan billie holiday  tweede ‘vision night’: een overdonderende avond Zangeres Sherry Dyanne en pianist Michiel Borstlap

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page