Sherry Dyanne Sings Nina Simone

In de rijke historie van Club Dauphine is Sherry Dyanne een terugkerend fenomeen, en niet zonder reden. Zij heeft een eigen geluid en haar stemgeluid is doordrenkt met passie. Door een repertoirekeuze die aansluit bij haar stem en door de oprechtheid van haar emoties creëert Sherry een betoverende sfeer tijdens haar optredens.

Wij zijn dan ook opgetogen dat ze weer haar eigen avond presenteert en ook dat ze gekozen heeft voor het repertoire van Nina Simone. Deze Amerikaanse legende was niet zomaar een zangeres: ze was een singer-songwriter, pianist en burgerrechten activiste. Een kunstenares met een bewogen leven en waarschijnlijk daardoor een fenomenale discografie. Het zal dan ook niet makkelijk zijn om daar een keuze uit te maken. De spannende combinatie van Sherry Dyanne en het oeuvre van Nina Simone, maakt dit tot een avond die je niet wilt missen.

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten