Sherry Dyanne Sings Nina Simone

February 2, 2019

In de rijke historie van Club Dauphine is Sherry Dyanne een terugkerend fenomeen, en niet zonder reden. Zij heeft een eigen geluid en haar stemgeluid is doordrenkt met passie. Door een repertoirekeuze die aansluit bij haar stem en door de oprechtheid van haar emoties creëert Sherry een betoverende sfeer tijdens haar optredens.

Wij zijn dan ook opgetogen dat ze weer haar eigen avond presenteert en ook dat ze gekozen heeft voor het repertoire van Nina Simone. Deze Amerikaanse legende was niet zomaar een zangeres: ze was een singer-songwriter, pianist en burgerrechten activiste. Een kunstenares met een bewogen leven en waarschijnlijk daardoor een fenomenale discografie. Het zal dan ook niet makkelijk zijn om daar een keuze uit te maken. De spannende combinatie van Sherry Dyanne en het oeuvre van Nina Simone, maakt dit tot een avond die je niet wilt missen.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square